Examencommissie

gastdocent en examinator NAAW Joost vd Gulden

dr. Joost van der Gulden (voorzitter)

Joost van der Gulden is hoofd van de SGBO. Joost is zeer nauw betrokken bij de NAAW en hij heeft een duidelijke visie over hoe de SGBO aan alle verwachtingen probeert te voldoen, nu en in de toekomst. Als gastdocent van de NAAW, klant en partner is Joost een zeer gewaardeerde collega.

Joost werkt daarnaast 2 dagen per week als bedrijfsarts voor medewerkers van de Radboud Universiteit.
De andere dagen is hij docent en onderzoeker bij het UMC St Radboud.

http://www.umcn.nl/Onderwijs/opleidingsaanbod/Pages/Vervolgopleidingtotbedrijfsarts.aspx

 

foto Monique van Limpt - examinator NAAW

 

drs. Monique van Limpt MWO (examinator)

Monique van Limpt is sinds 2015 een betrokken examinator. Zij is met haar ervaring en visie op het vak een A&O-deskundige een mooie aanvulling op de examencomissie. Op haar site staat : “Mensen zijn het kapitaal van elke organisatie en verdienen aandacht die verder gaat dan alleen de wettelijke kaders.”

Zij heeft zeer veel ervaring met begeleiden van studenten en lesgeven. Bovendien adviseert zij organisaties over stress en verandervraagstukken.

http://www.vanlimptenco.nl

Foto Peter van Bekkum - examinator NAAW

drs. Peter van Bekkum (examinator)

Peter van Bekkum is sinds 2019 examinator bij de NAAW. Hij heeft als Arbeids- en organisatiepsycholoog ruime ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Als auteur publiceert hij bij verschillende uitgeverijen over werkdruk, stress en sociale veiligheid.

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in het HBO-onderwijs (waarvan de laatste 4 jaar als docent Bedrijfskunde aan de hogeschool Windesheim), maakte hij in 2023 de overstap naar de Raad voor de Kinderbescherming als adviseur Leren en Ontwikkelen. 

Gertie Smits Examinator

 

Gertie Smits (examinator)

Sinds 2016 geef ik als Manager Advies leiding aan een 32 tal medische en niet medische adviseurs. In de jaren daarvoor ben ik zelf in verschillende functie binnen de arbo-dienstverlening werkzaam geweest. Begonnen als verpleegkundig, daarna als arbeidshygiënist, ergonoom, A&O deskundige en coach. Zelf ben ik een aantal jaren gecertificeerd geweest als Arbeidshygiënist en A&O deskundige. Als geen ander ken ik de waarde van kerndeskundige binnen onze dienstverlening. Dat is de reden dat ik collega’s stimuleer in hun ontwikkeling zowel in het dagelijks werk als met opleiding en met de stap tot certificering.  

Marianne Schoneveld Examinator

drs. Marianne Schoneveld (examinator)

Marianne Schoneveld, arbeids- en organisatiepsycholoog, is sinds 2022 examinator bij de NAAW. Begonnen als praktijkgericht onderzoeker is zij vervolgens gaan werken als arbeids- en organisatiedeskundige. De laatste jaren is zij binnen Defensie werkzaam als A&O adviseur bij het Expertisecentrum Arbeidsomstandigheden en Gezondheid en geeft zij (beleids)adviezen op thema’s als duurzame inzetbaarheid, organisatiekunde en vraagstukken rondom militaire inzet. Ook verzorgt zij lessen voor veiligheidskundigen op het gebied  van psychosociale arbeidsbelasting, human factors en voorvalonderzoek.
Marianne is tevens vertrouwenspersoon en als coach verbonden aan InterCoach.