Examencommissie

gastdocent en examinator NAAW Joost vd Gulden

dr. Joost van der Gulden (voorzitter)

Joost van der Gulden is hoofd van de SGBO. Joost is zeer nauw betrokken bij de NAAW en hij heeft een duidelijke visie over hoe de SGBO aan alle verwachtingen probeert te voldoen, nu en in de toekomst. Als gastdocent van de NAAW, klant en partner is Joost een zeer gewaardeerde collega.

Joost werkt daarnaast 2 dagen per week als bedrijfsarts voor medewerkers van de Radboud Universiteit.
De andere dagen is hij docent en onderzoeker bij het UMC St Radboud.

http://www.umcn.nl/Onderwijs/opleidingsaanbod/Pages/Vervolgopleidingtotbedrijfsarts.aspx

 

foto Monique van Limpt - examinator NAAW

 

drs. Monique van Limpt MWO (examinator)

Monique van Limpt is sinds 2015 een betrokken examinator. Zij is met haar ervaring en visie op het vak een A&O-deskundige een mooie aanvulling op de examencomissie. Op haar site staat : “Mensen zijn het kapitaal van elke organisatie en verdienen aandacht die verder gaat dan alleen de wettelijke kaders.”

Zij heeft zeer veel ervaring met begeleiden van studenten en lesgeven. Bovendien adviseert zij organisaties over stress en verandervraagstukken.

http://www.vanlimptenco.nl

Foto Peter van Bekkum - examinator NAAW

drs. Peter van Bekkum (examinator)

Peter van Bekkum is sinds 2019 examinator bij de NAAW. Hij heeft als Arbeids- en organisatiepsycholoog ruime ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Als auteur publiceert hij bij verschillende uitgeverijen over werkdruk, stress en sociale veiligheid.

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in het HBO-onderwijs (waarvan de laatste 4 jaar als docent Bedrijfskunde aan de hogeschool Windesheim), maakte hij in 2023 de overstap naar de Raad voor de Kinderbescherming als adviseur Leren en Ontwikkelen. 

foto Edith Groenendaal - examinator NAAW

drs. Edith Groenendaal MWO (examinator)

Edith Groenendaal (1974) werkt als zelfstandig arbeid- en organisatieadviseur en veiligheidskundige.

Daarbij vindt zij eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid belangrijke ankers. Werkgeluk en loopbaanlange inzetbaarheid zijn niet de verantwoordelijkheid van alleen de werkgever. Vanuit dat perspectief heeft zij haar werk uitgebreid met loopbaancoaching en het geven van presentatietrainingen.

De thema’s waar zij zich graag mee bezighoudt zijn psychosociale arbeidsbelasting, vitaliteit en inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling, communicatie, teamontwikkeling en veilig gedrag. 

Max Vermeij CMC (examinator NAAW)

Max Vermeij CMC (examinator)

Max Vermeij is zijn loopbaan begonnen in de techniek als productieleider en KAM-manager. Sinds 2010 werkt hij als zelfstandig A&O-adviseur bij diverse organisaties. 

Max zoekt graag diepgang en samenwerking bij vraagstukken die te maken hebben met werk. Hierdoor kan hij goed alle vragen en verbeteringen van organisaties op het gebied van veiligheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid beantwoorden en ondersteunen.

Max is tevens voorzitter van het kennisplatform van de BAENO en sinds 2019 examinator bij de NAAW.