Examencommissie

dr. Joost van der Gulden (voorzitter)

Joost van der Gulden is hoofd van de SGBO. Joost is zeer nauw betrokken bij de NAAW en hij heeft een duidelijke visie over hoe de SGBO aan alle verwachtingen probeert te voldoen, nu en in de toekomst. Als gastdocent van de NAAW, klant en partner is Joost een zeer gewaardeerde collega.

Joost werkt daarnaast 2 dagen per week als bedrijfsarts voor medewerkers van de Radboud Universiteit.
De andere dagen is hij docent en onderzoeker bij het UMC St Radboud.

http://www.umcn.nl/Onderwijs/opleidingsaanbod/Pages/Vervolgopleidingtotbedrijfsarts.aspx


drs. Monique van Limpt MWO (examinator)

Monique van Limpt is sinds 2015 een betrokken examinator. Zij is met haar ervaring en visie op het vak een A&O-deskundige een mooie aanvulling op de examencomissie. Op haar site staat : “Mensen zijn het kapitaal van elke organisatie en verdienen aandacht die verder gaat dan alleen de wettelijke kaders.”

Zij heeft zeer veel ervaring met begeleiden van studenten en lesgeven. Bovendien adviseert zij organisaties over stress en verandervraagstukken.

http://www.vanlimptenco.nl


Martin Gijsbrechts MWO (examinator)

Martin is sinds de start van de 1e groep A&O deskundigen (2011) betrokken bij de NAAW. Samen met Piet Bakker is hij in 2012 gestart als examinator. Piet Bakker is in 2015 gestopt om te genieten van zijn pensioen.

Daarvoor heeft Martin gewerkt bij de Rabobank als HR adviseur/A&O deskundige. Hij begeleidde veranderprocessen, werkte verder aan de opbouw van de HR afdeling en was vooral als adviseur gericht op directie en het managementteam.

Zijn visie is om vanuit modern HRM/HRD een bijdrage leveren aan het realiseren van de strategische doelstellingen. Integraal management en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke items. Denk in successen, kansen en mogelijkheden.