Masterclass Job Demands-Resources 

Spreker: Arnold Bakker 

Nieuwe Masterclass JD-R Leiderschap met Arnold Bakker en Harry Tweehuysen!

Ben je een leider die graag het welzijn en de prestaties van je team wil verbeteren? Dan is onze Masterclass Leiderschap vanuit het JDR-model iets voor jou! Tijdens deze Masterclass leer je hoe je als leider effectief kunt communiceren, prestatiedoelen kunt stellen, feedback kunt geven, ondersteuning kunt bieden en vertrouwen kunt opbouwen met je team.

Het JDR-model is een bewezen concept dat werkkenmerken identificeert die van invloed zijn op het welzijn en de prestaties van werknemers. Tijdens deze Masterclass leer je hoe je als leider deze werkkenmerken kunt bevorderen en creëren in je werkomgeving. Je leert hoe je een strategie kunt ontwikkelen om je team te betrekken bij besluitvorming, autonomie te bieden, sociale steun te bieden, feedback te geven en taakcomplexiteit te beheren.

Onze Masterclass wordt gegeven door Arnold Bakker en Harry Tweehuysen die gespecialiseerd zijn in het JDR-model en leiderschap. Ze zullen hun inzichten en persoonlijke ervaringen delen en je begeleiden bij het ontwikkelen van jouw unieke leiderschapsstijl. Tijdens deze intensieve training krijg je de kans om te netwerken en samen te werken met andere leiders in verschillende industrieën.

Kortom, onze Masterclass Leiderschap vanuit het JDR-model is de perfecte kans om jezelf uit te dagen, te groeien als leider en je team naar succes te leiden. Schrijf je nu in en ontdek hoe je het meeste uit het JDR-model kunt halen en je leiderschapspotentieel kunt vergroten!

Voor wie

Deze masterclass is geschikt voor mensen die de JDR-methode al gebruiken/toepassen, maar nog meer verdieping willen.

Je wilt ervaringen en bevindingen uitwisselen en nog meer rendement halen uit je interventies. Je bent een ervaren adviseur, A&O deskundige, A&O psycholoog of HR-specialist.

Uw trainers & experts

  • Prof.dr Arnold Bakker is hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en president van de European Association of Work and Organizational Psychology.
  • Drs. Harry Tweehuysen is A&O-deskundige, adviseert organisaties en doet onderzoek naar werk en gedrag. Daarnaast is hij kerndocent bij de NAAW. 

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

  • De JD-R-theorie
  • JD-R in de praktijk: lessons learned
  • Ontwikkeling eigen JDR interventie
  • Lunch & Walk: frisse break en ontmoeting
  • Uitwerking nieuw JDR concept – samenwerking in teams
  • Pitchen van concepten en leren van elkaar – reflectie

Programma 

Datum: 9 oktober 2023
Tijd aanvang: 10.00 uur 
Tijd einde: 17.00 uur

Locatie

Vergader- en Conferentiecentrum Soeterbeeck
Elleboogstraat 2
5352 LP Deursen-Dennenburg (Ravenstein)
T: 024-36 15 999

Prijs

De investering voor deze masterclass is € 500,- inclusief lunch

Foto Arnold Bakker

Professor Arnold Bakker

Harry Tweehuysen

Harry Tweehuysen

Inschrijven Masterclass JDR

Wees er snel bij, want VOL = VOL.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN